T6 Transporter kåret som International Van of the Year 2016

En international jury bestående af varevognsjournalister fra 24 europæiske lande har kåret sjette generation af Volkswagens populære Transporter som International Van of the Year 2016.

Det er tredje gang, Volkswagen Transporter kører afsted med den eftertragtede pris. Administrerende direktør hos Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover, Dr. Eckhard Scholz, modtog den eftertragtede pris på messen Solutrans i Lyon, Frankrig, og udtalte i den forbindelse: ”Det, at vores Transporter vinder den prestigefyldte pris International Van of the Year 2016, er et stærkt symbol for vores medarbejdere i Hannover, hvis indsats har gjort vores ikon til den bedste varevogn på markedet.”

Sjette generation af Transporter blev introduceret på det danske marked i starten af september og er blevet godt modtaget af både presse og det danske erhvervsliv.

T6 Transporter er skabt med sans for erhvervslivets behov og smag og er fremtidens varevogn. Skarpere design, innovative assistentsystemer, forbedret komfort og en ny generation af brændstoføkonomiske dieselmotorer har allerede kastet ros af sig fra pressen.

Det danske jurymedlem af International Van of the Year, Carsten Teiner, udtaler:

”T6 Transporter blev en overlegen vinder af International Van of the Year 2016 på grund af forbedrede køreegenskaber og komfort, et interiør i høj kvalitet og Euro 6 motorer, der er brændstoføkonomiske, støjsvage og smidige. Juryen lagde især vægt på den forbedrede sikkerhed med mulighed for blind vinkel assistent, nødbremseassistent, Multikollisionsbremse, træthedsassistent og fjernlysassistent. VW’s erhvervsbiler har dermed fået en masse udstyr, som er hentet fra personbilerne.”

Modelprogrammet for Transporter favner bredt, og bilen kan med sin alsidighed og fleksibilitet skræddersyes, så den bliver den ideelle partner i det daglige arbejde. 6. generation af Transporter tilbydes – ligesom forgængeren – med to akselafstande (3.000 og 3.400 mm) og tre taghøjder samt som ladvogn med enkelt- eller dobbeltkabine mandskabsvogn.

T6 Transporter kører med en ny serie af 2,0-liters TDI-dieselmotorer med 84 til 204 hk, , der leverer suveræn motorkraft kombineret med lavt forbrug og pålidelighed. Alt afhængig af motorvariant kan Transporter bestilles med 7-trins DSG-gear og 4MOTION-firehjulstræk.

Transporter er bedre udstyret end nogensinde, og standardudstyret i indstigningsmodellen Startline omfatter blandt andet fjernbetjent centrallås, el-ruder og spejle, Radio Composition Audio med Bluetooth mobiltelefonforberedelse, fartpilot og Climatic aircondition.

Transporter Startline koster 169.998 kr. excl. moms for en 2,0 TDI med 84 hk og 179.997 kr. for en 102 hk. Ønskes mere udstyr og motorkraft, kan en Transporter med 2,0 TDI og 140 hk fås fra 237.995 kr. og 180 hk-versionen af samme motor kan fås fra 260.995 kr. excl. moms.

Direktør for Volkswagen Erhvervsbiler i Danmark, Ib Jakobsen, er naturligvis stolt over at have International Van of the Year 2016 i folden: ”Bilen kan dog ikke stå alene. Den er en del af en pakkeløsning, og erhvervskunderne har brug for kompetent rådgivning og service undervejs. Derfor har vi dedikerede erhvervsteams hos forhandlerne bestående af erhvervssælgere, servicerådgivere og mekanikere. Sammen har de ansvaret for, at kunderne får den helt rigtige bil, der kan løse deres opgaver, samtidig med at de holdes mobile efter devisen – ’Op på liften og ud på vejen igen’.”

Vil kunderne have ekstra budgetsikkerhed, kan de med fordel anvende Volkswagens Service- og reparationsaftaler, der starter fra kun DKK 155,- pr. måned i 48 måneder eller indtil 80.000 km. Mod mérpris kan aftalen naturligvis skræddersyes til den enkeltes behov.

Du kan finde mere information om den nye Transporter og service- og reparationsaftaler på www.volkswagen-erhvervsbiler.dk


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk

.js'); var s = document.getElementById('sleeknoteScript'); s.parentNode.insertBefore(sleeknoteScriptTag, s); })();